Gode links

Butikker:
Goecker Lækre varer med god service. Et godt sted at ose. Leverer også fra webbutik. Udlejning af udstyr.
Hother Bredt udvalg og god service. Leverer også fra webbutik.
Kamerahuset Gode priser. Leverer også fra webbutik.
Photocare Holbæk Lokal foto-pusher med meget dygtig og venlig betjening. Desværre generelt ret dyre priser.
Click Holbæk Den anden lokale foto-pusher med dygtig og venlig betjening. Desværre også generelt ret dyre priser. Udlejning af udstyr.

Fotosider:
Phosee Fotoside med god aktivitet og sjove fotolege. Upload af billeder til kommentarer. Udmærket forum. Let tilgængelig brugergrænseflade med gode funktioner. Klik her for at se min profil.
Artlimited Internationalt site, hvor både fotografer og andre kunstnere deltager med uplaod og kommentarer. Klik her for at se min profil.
1x Internationalt site med høj kvalitet. Et spændende sted til inspiration. Uploads bliver screenet.
MitEos Fotosted primært for Canon brugere. Udmærket forum, ingen billedupload. Klik her for at se min profil (kræver login).
Naturfotografer i Danmark En forening for naturfotografer i Danmark med fotoupload og arrangementer. Klik her for at se min profil.

Fotobøger og -kalendre:
Blurb Fotobøger i mange formater og både i hard- og softcover. Man kan vælge forskellige papirkvaliteter. Udmærket værktøj til fremstillelse. Der er mulighed for at sælge bøgerne på deres side.
Photobox Jeg har brugt dem til ugekalendre. Hurtig levering. Ok kvalitet, men billederne skal have ekstra kontrast før de uploades for der ryger noget i deres print.
Pixum Jeg har brugt dem til Væg- og bordkalender. Hurtig levering. Ok kvalitet. Uploadede billeder skal lysnes lidt for deres prints bliver lidt mørke.

Leverandører:
KK Software Selvstændig IT-konsulent virksomhed. Har lavet denne hjemmeside :-)
Canon
Canon Visual Service Reparation af Canon. Venlige og dygtige folk, men lange ventetider, hvor man skal forhøre sig om fremgang for at være sikker på, at de kigger på tingene.
Epson
Ilford Bl.a. farveprofiler til Ilford papir.

Fotoklub:
Slagskygger.dk En hyggelig fotoklub med base i Svinninge, hvor der afholdes månedligt klubmøde. Derudover afholdes en del arrangementer, bl.a. fotorallies og et fotomaraton.


K Korsgaard Foto, Sønderskovvej 166, DK-9370 Hals. Telefon +45 40 35 35 19

© 2010 KK Software